GRAN PREMI DE MARXA ATLÈTICA KNLTS

Trofeu Pepe Berlandino

Diumenge 1 de maig de 2016: 

Després de 26 anys una competició de marxa tornava a la Mar Bella, el Gran Premi de Marxa Atlètica en ruta KNLTS, que va néixer com una idea tímida, amb molta il-lusió i també amb molta incertesa, es va convertir en una realitat, portant d'aquesta manera la marxa en ruta a la ciutat de Barcelona de la mà del C.A. Canaletes- Sant Martí.

Un circuit pràcticament pla, homologat per la RFEA, cosa que ens permetrà organitzar campionats de tots els nivells, en un marc incomparable, va fer arribar molts missatges de felicitació i ganes de repetir.


Així que l'any 2017 vam repetir i el diumenge 15 de gener va ser la segona edició al mateix indret, al costat de les pistes de la Mar Bella a partir de les 10h del matí, amb curses per a totes les categories des de benjamins fins a veterans i també una cursa Open per no federats que va ser molt ben acollida en l'edició anterior.

I l'any seguent, 2018tornàvem a tenir marxa atlètica a la Mar Bella!! El 28 de gener el C.A. Canaletes-Sant Martí va organitzar el 3er Gran Premi KNLTS (Trofeu Pepe Berlandino). I aquesta vegada amb l'honor de que la nostra prova fos l'escenari del Campionat de Catalunya de marxa en ruta de promoció.


Per diferents circunstàncies no hem pogut celebrar més edicions, però la nostra intenció és fer-ho el més aviat possible i aquest desembre de 2021 hem estat molt a prop. Lamentablement l'hem hagut d'aplaçar i intentarem que la 4a edició es faci realitat a la primavera de 2022.


Aquí podeu trobar fotos de la 1a edició de diferents autors:

Olga Pardo i Toni Cumplido  René Rodríguez

José Luis Guerrero  Sergi Chapate


Video resum de la 1a edició (autor: Toni Cumplido)


Collage de la primera edició publicat a la pàgina d'AEMA 


Correo
Instagram