Notícies

Feed

10/03/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB16 EN PISTA COBERTA

Els 2 equips KNLTS de la categoria Sub16 (masculí i femení) es van classificar per disputar, diumenge passat 10 de març a Sabadell, la Final "A" del Campionat de Catalunya en Pista Coberta, on va obtenir uns...   más

10/03/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB20 EN PISTA COBERTA

El cap de setmana passat, 9 i 10 de març, va tenir lloc a Salamanca, el Campionat d'Espanya en Pista Coberta en categoria Sub20, amb la participació de 2 atletes KNLTS. Aina Galan es va classificar en la...   más

09/03/2024

GRAN PREMI DE MARXA "CIUTAT DE GAVÀ"

Dissabte passat, 9 de març, es va celebrar la 6a edició del Gran Premi de marxa "Ciutat de Gavà" a l'Estadi Municipal "La Bòbila" d'aquesta població del Baix Llobregat. En una matinal marcada per la pluja, 5...   más

09/03/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA CLUBS SUB14 EN P. COBERTA

Els nens de l'equip Sub14 mascculí de l'Escola d'atletisme Canaletes van competir dissabte passat, 9 de març, al Campionat de Catalunya de Clubs "B" en Pista Coberta disputat a Sabadell. Els atletes del club...   más

03/03/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB16 EN PISTA COBERTA

El cap de setmana passat, 2 i 3 de març, tres atletes de l'Escola d'Atletisme Canaletes van competir al Campionat d'Espanya Sub16 en Pista Coberta disputat a València. Bona actuació de tots ells, rematada amb...   más

03/03/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA MÀSTER EN PISTA COBERTA

Dues atletes KNLTS van competir al Campionat d'Espanya Màster en Pista Coberta, disputat al Velòdrom d'Anoeta de Sant Sebastià entre l'1 i el 3 de març. Yosira Eglee va participar a les eliminatòries dels...   más

02/03/2024

TROFEU PROMOCIÓ EN PISTA COBERTA - FINAL

Dissabte passat 2 de març es va celebrar, a Sabadell, la Jornada Final del Trofeu de Promoció en Pista Coberta, que s'ha anat disputant els últims mesos, en el marc del 10è Memorial Natàlia Amiel per a...   más

25/02/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA

La ciutat aragonesa de Saragossa va ser l'escenari de l'edició d'enguany del Campionat d'Espanya de Marxa en Ruta de les categories Sub16 en endavant juntament amb el de Federacions Autonòmiques Sub16 i...   más

25/02/2024

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB18 EN PISTA COBERTA

El cap de setmana passat, 24 i 25 de febrer, la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell va acollir el Campionat d'Espanya Sub18 en PC, amb la presència d'una atleta KNLTS. Isabel Núñez va competir a la...   más

18/02/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA CLUBS SUB12 EN P.COBERTA

Diumenge passat, 18 de febrer, l'equip Sub12 masculí del KNLTS va competir al Campionat de Catalunya de Clubs Sub12 "A" en Pista Coberta, on va obtenir la 12a posició. Els integrants d'aquest equip van...   más