QUI SOM?


Per entendre bé qui som, us volem plantejar 3 preguntes:


Què?

Per què? 

Com?


El QUÈ és evident, som un club d'atletisme. Un club molt arrelat al barri del Poblenou de Barcelona ciutat, en el districte de Sant Martí. Però tot i aquest arrelament, obrim les portes a qualsevol persona que vulgui formar part del nostre club, vingui d'on vingui.


El PER QUÈ és molt fàcil, perquè ens agrada aquest esport, perquè estimem aquest esport, catalogat com a esport individual, però on el companyerisme i les ganes de treballar en equip fan que aquest tòpic no sigui gaire encertat des del nostre punt de vista ni des de la nostra filosofia de treball.


El COM? Doncs amb molta il·lusió, amb moltes ganes de transmetre els nostres coneixements als més menuts, als més joves i als no tan joves. Amb el desig d'ensenyar a estimar l'atletisme de la mateixa manera que a nosaltres ens han ensenyat abans. Amb la filosofia en primer lloc de fer amics i amigues, de fer companys/es, d'educar en aquells valors socials positius i de bon rotllo dels que cada cop més la nostra societat n'està mancada i, finalment de fer atletes amb el sentit més sa de la paraula.  

Correo
Instagram