Salut, Esport i Amics!

            EsKola d'atletisme / Klub - Temporada 2017-18

          Campions de Catalunya per punts (Foto: JJ Vico)

              AL2017 (Infantils M) / PC2018 (Cadets M) 


Podeu  consultar  els  darrers  resultats  als  enllaços de la banda dreta de la pàgina i la resta a la pestanya "RESULTATS OFICIALS"

 

Notícies


Volver al resumen

07/01/2018

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

Diumenge passat, 7 de gener, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Sabadell, on l'equip masculí de Knlts competia en categoria "B" i el femení en categoria "A".

En jornada matinal, i amb gran emoció fins el final, el C.A. Caneletes va ser el Campió de la categoria "B" en homes i a la jornada de tarda es va aconseguir, també de manera molt lluitada, la 7a posició en dones. D'aquesta manera la propera temporada els dos equips absoluts del club disputaran aquest campionat a la màxima categoria catalana.

Els equips KNLTS van estar representats aques cop per aquests atletes:
E. Femení:
Laura Sabaté, Laura Ribas, Maria Toledo, Alba Boronat, Èlia Saura, Shirley Kap, Angela Pastor, Claudia De Campos, Marta Méndez, Garazi Obiols, Carla Marín, Gemma Fibla, Lola Guinovart i Maria Gómez.
E. Masculí:
Guillem Stephanides, Roger Ponce, Lidier G. Monge, Pau Orive, Daniel Vázquez, Guido Giuntoli, Eloi Rúiz, Viktor Fajoyomi, Àlex Cristià, Xavier Barrubés, Mario Pérez, Arnau Vives i Ferran López.

Moltes Felicitats a tots!!Volver al resumen