Notícies

Volver al resumen

26/06/2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

Diumenge 26 de juny va tenir lloc, a les pistes del Prat de Llobregat, la jornada final del Campionat de Catalunya Cadet amb una gran presència d'atletes KNLTS, que van competir a gran nivell. Prova d'això són les 6 medalles i un grapat de places de finalista aconseguides.

Les medalles d'or com a Campions de Catalunya van ser per Eloi Ruiz en 300 mll (37''32), Pol Teruel en 600 mll (1'27''08), Mario Pérez en Triple (13,40 m) i Clàudia De Campos en Alçada (1,63 m).

Com a Subcampiona de Catalunya, Iria Teijeiro es va endur la medalla de plata en 3.000 m marxa (15'47''02). I en Llançament de Martell, Victor Guerrero va emportar-se la de bronze (40,87 m).

La resta de resultats del nostres atletes va ser el següent:

- Beza Segura: 3.000 mll, 8è (10'15''02)
- Mario Pérez: 100 mt, 4rt (15''15)
- Bernat Codina: Perxa, 7è (3,20 m)
- Alex Contreras: Triple, 11è (10,84 m)
- Pau Mata: Pes, 7è (11,53 m)
- Lola Guinovart: 600 mll, 7a (1'45''48)
- Carlota Rodes: 1.000 mll, 10a (3'13''61)
- Clara Colas: 3.000 mll, 12a (12'35''23)
- Elisabeth Ezquerro: 100 mt, SF (16''94)
- Andrea Sivilla: Alçada, 11a (1,35 m)
- Elisenda Capdevila: Llargada, 7a (5,09 m) - Triple, 10a (10,34 m)
- Judith Palazuelo: Martell, 6a (38,17m)
- Marta López: 3.000 m marxa, 12a (18'30''12)

Amb la suma de puntuacions d'aquests resultats, el Knlts es va situar a la 6à posició. Enhorabona a tots!!