Notícies

Volver al resumen

10/07/2016

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

Aquest cap de setmana passat, 9 i 10 de juliol, ha acabat la temporada per a l'escola d'atletisme KNLTS, amb la participació de 7 atletes (4 nois i 3 noies) al Campionat d'Espanya de la categoria cadet a Granollers. I els resultats han estat magnífics, aconseguint una medalla d'or, una de bronze i 3 places de finalista, que situen al club en 13a posició.

La medalla d'or va ser per a Claudia De Campos, com a Campiona d'Espanya de Salt d'alçada amb 1,65 m; i la medalla de bronze la va aconseguir Eloi Ruiz als 300 mll amb 36''34.

Mario Pérez va estar molt a prop de les medalles, al quedar en 4a posició en Triple Salt amb 13,65 m; Judith Palazuelo es va classificar en 6a posició en Llançament de Martell amb un millor llançament de 42,60 m; Pol Teruel va obtenir el 8è lloc als 600 mll (1'29''51); Iria Teijeiro va ser la 13a a la prova de 3.000 m marxa (16'01''99); i Bernat Codina, amb un salt de 3,31 m, va classificar-se en 21a posició en Perxa.

Bona feina de tota l'escola KNLTS. Moltes Felicitats!!