Salut, Esport i Amics!

            EsKola d'atletisme / Klub - Temporada 2016-17

       

Podeu  consultar  els  darrers  resultats  als  enllaços de la banda dreta de la pàgina i la resta a la pestanya "RESULTATS OFICIALS"

 

Notícies


Volver al resumen

14/05/2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

Aquest cap de setmana passat 13 i 14 de maig va tenir lloc, a les pistes Moisès Llopart d'El Prat de Llobregat, el Campionat de Catalunya de les categories de Promoció (Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet), on el C.A. Canaletes presentava els 8 equips possibles (2 per categoria, masculí i femení).

Brillant va ser l'actuació de tots ells, destacant sobre tot el campionat de l'equip Infantil Masculí, que dissabte a la tarda, es va proclamar Subcampió de Catalunya, d'un total de 27 clubs. També dissabte van competir l'equip Intantil Femení que va obtenir la 6a possició (de 31), l'Aleví Masculí, que classificar-se en 5è lloc (de 28) i l'Aleví Femení, en 6a possició (de 29).

Diumenge va ser el torn dels equips dels més menuts, Benjamí Masculí, 22è lloc i Benjamí Femení, 25è lloc. I també dels més grans, on el Cadet Masculí van aconseguir la 6a possició (de 21) i el Cadet Femení es va situar a la 7a possició (de 27).

Enhorabona a tots per el gran treball de l'escola d'ateltisme KNLTS!!!Volver al resumen