Notícies

Volver al resumen

07/05/2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS 2017 (II)

Diumenge passat 7 de maig, es va celebrar la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.017 i el C.A. Canaletes-Sant Martí va participar a la Final A (Cornellà de Llobregat) on competien els 8 millors de Catalunya, segons les puntuacions de les 2 jornades classificatòries.

Els nostres atletes van competir a un gran nivell, amb alguns d'ells entre els 3 ó 4 millors de les seves respectives proves. Això va fer que el club estigués, en alguns moments de la jornada, en la 5a posició de la classificació general. Finalment vam ser 8ens, a només mig punt de la 7a posició amb 139 punts, la qual cosa significa millorar els resultats dels anys anteriors i és un èxit de tots els que formen part d'aquest club que segueix progresant dia a dia.