Notícies

Volver al resumen

30/12/2023

5è G.P. MARXA KNLTS - CNAT. CATALUNYA 10.000 MM MÀSTER

Dissabte 30 de desembre, el C. A. Canaletes va organitzar, juntament amb la F.C. d'Atletisme, el Campionat de Catalunya de 10.000 m marxa Màster a les pistes del CEM La Mar Bella de Barcelona. Aquesta competció es disputava en el marc del 5è Gran Pemi de marxa KNLTS (Trofeu Pepe Berlandino), on van competir molts dels millors marxadors màster i altres atletes a les diferents categories del GP, gairebé un centenar en total, entre els quals hi havia 3 marxadors del club.

Pol Brió va ser el 2n en categoria Sub16 masculí, amb un temps de 17'11"1 a la prova de 3.000 mm; Nil Cumplido també va quedar 2n, però en categoria Sub18 masculí, amb 34'21"4 als 5.000 mm; i Aloma Vives es va classificar en 7a posició a la prova Absoluta femenina de 5.000 mm amb 38'08"5.

Bona manera d'acabar l'any! Felicitats a tots!!